Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ

ErgoIntertech
Εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας

 


// Συναγερμοί Προτεραιότητας

Συναγερμός Διάρρηξης
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Σε περίπτωση σήματος Διάρρηξης καλείται απευθείας η Άμεση Δράση και τα περιπολικά Άμεσης Επέμβασης (εάν ο συνδρομητής χρησιμοποιεί την υπηρεσία) και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες. Επιπλέον, η Euroguard έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει και να προσδιορίσει ,ταυτόχρονα, την ζώνη Διάρρηξης, το πόσες φορές χτύπησε η κάθε ζώνη και με ποια σειρά.

 

Συναγερμός Ληστείας
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Σε κάθε σήμα Ληστείας η Euroguard αναλαμβάνει να ειδοποιήσει απευθείας την Άμεση Δράση και τα περιπολικά Άμεσης Επέμβασης.

(Τα περιπολικά Άμεσης Επέμβασης αποτελούν συμπληρωματική υπηρεσία)

 

Πλήκτρο Προσωπικής Απειλής - μπουτόν
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Σε κάθε περίπτωση χρήσης του πλήκτρου Προσωπικής Απειλής ενσύρματου ή ασύρματου τύπου, καλείται απευθείας η Άμεση Δράση και τα περιπολικά Άμεσης Επέμβασης (εάν ο συνδρομητής χρησιμοποιεί την υπηρεσία) καθώς και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες.

Εφόσον ο συνδρομητής έχει δηλωθεί στην υπηρεσία, η Euroguard ακολουθεί την προσυμφωνημένη διαδικασία αναγνώρισης του όταν απειλείται.

 

Αφόπλιση -OFF- Συστήματος υπό Απειλή
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Ο Αφοπλισμός συστήματος υπό Απειλή λειτουργεί αντίστοιχα με το Πλήκτρο Προσωπικής Απειλής.

Εφόσον ο συνδρομητής έχει δηλωθεί στην υπηρεσία, η Euroguard ακολουθεί την προσυμφωνημένη διαδικασία αναγνώρισης του και προχωρά στην απευθείας ειδοποίηση της Άμεσης Δράσης, των περιπολικών Άμεσης Επέμβασης (εάν ο συνδρομητής χρησιμοποιεί την υπηρεσία) καθώς και των ειδοποιηθέντων- ιδιοκτητών.

 

Έλεγχος Αφόπλισμού - OFF
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Κατά την περίπτωση παραβίασης του προσυμφωνημένου ωραρίου ή εισόδου χρηστών σε μη εργάσιμες μέρες και ώρες, καταγράφεται και αναγνωρίζεται ο χρήστης που αφόπλισε το σύστημα συναγερμού.

Συμπληρωματικά με τη υπηρεσία Ελέγχου αφοπλισμού OFF ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει να ειδοποιείται στον κινητό του τηλέφωνο με SMS για κάθε είσοδο εξουσιοδοτημένων ή μη ατόμων στην επιχείρηση του.

 

Συναγερμός Ιατρικής Βοήθειας
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Ο συναγερμός Ιατρικής Βοήθειας περιλαμβάνει τη χρήση πλήκτρου. Με το πάτημα του πλήκτρου ειδοποιούνται άμεσα το ή τα άτομα και ο γιατρός, τους οποίους έχει συμπεριλάβει στη λίστα του και γνωστοποιήσει εγγράφως στην εταιρεία μας ο ίδιος ο συνδρομητής.

 

Συναγερμός Πυρκαγιάς
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Σε περίπτωση σήματος πυρκαγιάς ειδοποιείται αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες. Για την εφαρμογή του συναγερμού Πυρκαγιάς απαιτείται η τοποθέτηση και σύνδεση αισθητήρων ανίχνευσης πυρκαγιάς όπως μπουτόν φωτιάς , ανιχνευτές καπνού, θερμοδιαφορικοί ανιχνευτές κ.α με την κεντρική μονάδα συναγερμού ή ειδικό σύστημα πυρανίχνευσης).

** Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί απευθείας τα αυτόνομα και τα ειδικά συστήματα πυρανίχνευσης χωρίς να χρειάζεται η διασύνδεσή τους μέσα από το σύστημα συναγερμού.

 

Συναγερμός Εγκλωβισμού σε Ανελκυστήρα ή Θάλαμο
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Σε περίπτωση εγκλωβισμού σε ανελκυστήρα ή θάλαμο καλούνται αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες.Ταυτόχρονα η Euroguard δύναται να προσδιορίσει και τον χώρο εφόσον, όμως, έχει τοποθετηθεί ειδικό σύστημα ενημέρωσης εγκλωβισμού.

 

Έλεγχος θερμοκρασίας ψυγείων ή για χώρους με Η/Υ και server
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Σε περίπτωση Αύξησης ή και Πτώσης της θερμοκρασίας σε θαλάμους ή χώρους ελεγχόμενης θερμοκρασίας, ενημερώνονται άμεσα οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες προσδιορίζοντας το σημείο του προβλήματος.

 

Πλημμύρα. Διαρροή Νερού ή Υπέρβαση Στάθμης Φρεατίων
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Σε περίπτωση Πλημμύρας, Διαρροής ή Υπέρβαση στάθμης φρεατίων, ειδοποιείται αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες. (εφόσον έχουν τοποθετηθεί ειδικοί ανιχνευτές για την κάθε περίπτωση).

 

Ανίχνευση Γκαζιού ή Φυσικού Αερίου
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Σε περίπτωση Ανίχνευσης Γκαζιού ή Φυσικού Αερίου, ειδοποιείται αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες (εφόσον έχουν τοποθετηθεί και συνδεθεί με την κεντρική μονάδα συναγερμού αισθητήρες ανίχνευσης διαρροής επικίνδυνων αερίων).

 

Συναγερμός Παραβίασης Συστημάτων -24ώρος
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Σε κάθε απόπειρα παραβίασης της 24ωρης προστασίας συσκευής ή αισθητήρα του ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού, ενσύρματου ή ασύρματου, ακόμα και εάν είναι αφοπλισμένο, ενημερώνονται άμεσα οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες.

 

 

// Συναγερμοί χωρίς Προτεραιότητα

Έλεγχος Οπλισμού (ON)
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Με την υπηρεσία Έλεγχος On, η Euroguard ελέγχει καθημερινά εάν όπλισε σωστά το σύστημα συναγερμού.

Ο συνδρομητής καθορίζει την ώρα και την ημέρα που επιθυμεί να πραγματοποιείται ο έλεγχος στο σύστημα συναγερμού του. Σε περίπτωση μη ενεργοποίησης του συστήματος και, πάντα,σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας που έχει προσυμφωνηθεί για τον κάθε χώρο ξεχωριστά, καλούνται οι ειδοποιηθέντες-ιδιοκτήτες.

Διακοπή & Επαναφορά Ηλεκτρικού Ρεύματος
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Η παροχή του ρεύματος πόλεως (220V) παρακολουθείται συνεχώς και σε κάθε σύστημα συναγερμού. Στη περίπτωση διακοπής ρεύματος ενημερώνονται οι ειδοποιηθέντες-ιδιοκτήτες δύο ώρες μετά την λήψη του σήματος , εφόσον δεν ελήφθη σήμα επαναφοράς.

Ορισμένα συστήματα συναγερμού ποικίλουν σε σχέση με άλλα στην αυτονομία λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Κατά μέσο όρο ένα σύστημα έχει αυτονομία περίπου 10-12 ώρες, όμως ένα μικρό σύστημα συναγερμού με πρόσφατη αλλαγή μπαταρίας, μπορεί να κρατήσει έως και 48 ώρες.

** Οι μεμονωμένες Διακοπές Ρεύματος σε απομακρυσμένες περιοχές υψηλού κινδύνου και σε ώρες χωρίς ηλεκτρικό αντιμετωπίζονται άμεσα, ως συναγερμός.

Πτώση Μπαταρίας
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Η Euroguard δύναται να ελέγχει και να διαχειρίζεται πλήρως όλα τα σήματα που λαμβάνει στο κέντρο της. Συγκεκριμένα, για τα σήματα με ένδειξη «Χαμηλή Μπαταρία» και για την εικόνα και εξέλιξη που παρουσιάζει το σύστημα συναγερμού, η εταιρεία αναλαμβάνει να ενημερώσει τους αρμόδιους τεχνικούς και εγκαταστάτες.

(Η ενημέρωση πραγματοποιείται μετά από 24 ώρες)

Έλεγχος επικοινωνίας (TEST)
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Τα συστήματα συναγερμού έχουν την δυνατότητα να αποστέλλουν ένα σήμα με το οπoίο δηλώνουν ότι λειτουργούν σωστά και ταυτόχρονα ελέγχεται και η καλή επικοινωνία με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Το παραπάνω σήμα μπορεί να αποσταλεί με πολλούς τρόπους όπως, σταθερή τηλεφωνική γραμμή ή γραμμή κινητού τηλεφώνου, ασύρματου ιδιόκτητου δικτύου, σταθερού ιντερνέτ ή ασύρματου ιντερνέτ και GPRS. Η συχνότητα του παραπάνω ελέγχου μπορεί να γίνεται κάθε ώρα, ενώ εάν έχουμε εφαρμογή του ιντερνέτ, τότε ο χρόνος μπορεί να μειωθεί και στο 1 λεπτό. Οι παραπάνω τρόποι και χρόνοι επικοινωνίας ρυθμίζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του συνδρομητή. Σε περίπτωση μη λήψεως του παραπάνω αναμενόμενου σήματος ενημερώνονται άμεσα οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες.

 

Έλεγχος Βλάβης ή Δολιοφθοράς της τηλεφωνικής γραμμής
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Διαθέτουμε και ασύρματο Κέντρο Λήψης Σημάτων ανεξάρτητο από το δίκτυο του Ο.Τ.Ε. για τις περιπτώσεις που υπάρχει εναλλακτικός τρόπος αποστολής των σημάτων, όπως RF,GSM,GPRS ή IP. Έτσι, ο εντοπισμός της βλάβης ή δολιοφθοράς της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής είναι άμεσος και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες ενημερώνονται απευθείας.

 

Έλεγχος σημάτων Βλάβης
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Κάθε σύστημα συναγερμού έχει την δυνατότητα να αποστέλλει έναν μεγάλο αριθμό σημάτων που αφορούν την καλή λειτουργία τόσο της κεντρικής μονάδας του, όσο και των περιφερειακών συσκευών που το αποτελούν. Τα σήματα αυτά αποκαλούνται «τεχνικά σήματα» και για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει, ενημερώνεται άμεσα ο υπεύθυνος τεχνικός/εγκαταστάτης. Η επικοινωνία με τους αρμόδιους τεχνικούς πραγματοποιείται κάθε φορά είτε πρόκειται για σοβαρές βλάβες, είτε για δευτερεύοντα ζητήματα, όπου ειδοποιούνται με email.

 

Έλεγχος συστημάτων RF
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

O Έλεγχος Συστήματος RF πραγματοποιείται σε ειδικές περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, όταν η μεταφορά πληροφοριών προς το Κέντρο Λήψης Σημάτων δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω των τηλεπικοινωνιακών δικτύων εξαιτίας βλάβης ή άλλων σημαντικών παραμέτρων, τότε τίθεται σε εφαρμογή ο Έλεγχος RF.

 

Ειδικά σήματα
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Ειδικά Σήματα θεωρούνται τα σήματα, τα οποία μας δηλώνουν κάποια κατάσταση όπως βλάβη, διακοπή ή απόπειρα επανεκκίνησης σε κάποιο απομακρυσμένο μηχάνημα. Με τη λήψη ενός τέτοιου σήματος ακολουθείται η προσυμφωνημένη διαδικασία που έχει πραγματοποιηθεί με τον συνδρομητή.

Τα Ειδικά Σήματα μπορούν να εφαρμοστούν οπουδήποτε και για οποιοδήποτε σκοπό.

 

 

// Επιπλέον Υπηρεσίες 

Άμεση Επέμβαση
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Η εταιρεία μας θέλοντας να δημιουργήσει ένα πραγματικό αίσθημα ασφάλειας, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα και επανδρωμένα οχήματα 24 ώρες και 365 μέρες σε κάθε περιοχή, με έμπειρο προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο στον τομέα της Άμεσης Επέμβασης και άριστοι γνώστες της ακριβής τοποθεσίας των στόχων. Από τη στιγμή που το Κέντρο Λήψης Σημάτων λάβει συναγερμό, εντός ολίγων λεπτών σπεύδουν τα οχήματα της Άμεσης Επέμβασης και ελέγχουν τον χώρο, απαλλάσσοντας τους ειδοποιηθέντες-ιδιοκτήτες από την ενόχληση να διαπιστώσουν τον λόγο για τον οποίο ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός τους.

Σε περίπτωση που διαπιστωθούν ίχνη διάρρηξης, καλείται απευθείας η Άμεση Δράση και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες και ο χώρος φυλάσσεται μέχρι την έλευση του ιδιοκτήτη και την ασφαλή παράδοση του σε εκείνον. Στην αντίθετη περίπτωση ( εάν ο συναγερμός αποδειχθεί ψευδής) η Άμεση Επέμβαση θα αφήσει στον χώρο ένα ειδικό έντυπο ενημέρωσης, που θα γνωστοποιεί στον ιδιοκτήτη τι συνέβη.

*** Τα οχήματα της Άμεσης Επέμβασης διαθέτουν σύστημα γεωγραφικού προσανατολισμού (GPS) και είναι όλα τους συνδεδεμένα με την εφαρμογή Tracker για την έγκαιρη εξυπηρέτηση και την πλήρη προστασία των συνδρομητών σε έκτακτες περιπτώσεις.

 

Περιπολία
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Τα περιπολικά της εταιρείας πραγματοποιούν τακτικούς ελέγχους σε τυχαία χρονικά διαστήματα και με ηλεκτρονικά μέσα, διαθέτοντας, πάντα, τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Επίσης, συνδέονται με το σύστημα οnline παρακολούθησης QR Patrol, το οποίο παρέχει υψηλές δυνατότητες ελέγχου όπως είναι η δημιουργία σημείων και ενεργειών ελέγχου, αλλά και πλήρη επιτήρηση των περιπολιών σε πραγματικό χρόνο. Η συχνότητα των περιπολιών καθορίζεται από τις απαιτήσεις του συνδρομητή, με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια έναντι κακόβουλων και ανεπιθύμητων επισκέψεων.

 

Ηλεκτρονική Άμεση Επέμβαση
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Η Ηλεκτρονική Άμεση Επέμβαση αποτελεί τομέα της Άμεσης Επέμβασης και προσφέρει πλήρη εικόνα του προστατευόμενου χώρου και κατά συνέπεια εγγυημένη ασφάλεια.

Με τον πρώτο σήμα συναγερμού, ο χειριστής του Κέντρου Λήψης Σημάτων ελέγχει όλες τις κάμερες του φυλασσόμενου χώρου. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ύποπτη κίνηση ή απόπειρα παραβίασης ειδοποιείται απευθείας η Άμεση Δράση και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες. Το αρχείο καταγραφής αποθηκεύεται και είναι στην διάθεση του ιδιοκτήτη, όταν εκείνος το ζητήσει. Αντιθέτως, εάν δεν διαπιστωθεί κίνηση, οι ειδοποιηθέντες-ιδιοκτήτες απαλλάσσονται από οποιαδήποτε ενόχληση μπορεί να επιφέρει μία περιττή ειδοποίηση.

** Σε περίπτωση εισόδου εξουσιοδοτημένου χρήστη, είναι υποχρεωμένος να καλέσει και να ενημερώσει για την είσοδό του με όνομα και κωδικό χρήστη.

(Η Υπηρεσία προϋποθέτει την εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης)

 

Ηλεκτρονική Περιπολία
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Η Ηλεκτρονική Περιπολία χρησιμοποιείται ως επιπρόσθετο μέτρο ασφαλείας και πραγματοποιείται έπειτα από συνεννόηση και αναλόγως των απαιτήσεων του συνδρομητή.

Ο χειριστής του Κέντρου Λήψης Εικόνας πραγματοποιεί ανά τακτά διαστήματα και σε διαφορετικές ώρες Ηλεκτρονικές Περιπολίες στον προστατευόμενο χώρο. Συγκεκριμένα, ελέγχει για οτιδήποτε μη φυσιολογικό ή οποιαδήποτε αδικαιολόγητη αλλαγή, χωρίς γίνεται αντιληπτός. Οι ενέργειες των χειριστών καταγράφονται ηλεκτρονικά και είναι στην διάθεση του ιδιοκτήτη.

Στο έργο της Ηλεκτρονικής Περιπολίας προστίθενται η εφαρμογή Tracker και το σύστημα online παρακολούθησης QR Patrol, τα οποία είναι υπεύθυνα για τον αυτοματοποιημένο προσδιορισμό θέσης και ενεργειών αλλά και τον πλήρη έλεγχο των περιπολιών σε πραγματικό χρόνο, αντίστοιχα.

** Σε περίπτωση εισόδου εξουσιοδοτημένου χρήστη, είναι υποχρεωμένος να καλέσει και να ενημερώσει για την είσοδό του με όνομα και κωδικό χρήστη.

 

Στατική Φύλαξη
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Mπορoύμε να διαθέσουμε στατικούς φύλακες 24 ώρες, 365 μέρες σε κάθε περιοχή.

 

Αποστολή Αναφοράς Συστήματος
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Παρέχουμε στους συνδρομητές την δυνατότητα να ενημερώνονται για τα σήματα που εκπέμπει το σύστημα τους, καθώς και για τις καταγεγραμμένες ενέργειες τους. Η ενημέρωση πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή φαξ και αποστέλλεται κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε 15 ημέρες ή κάθε μήνα.

 

Kerveros Live
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Το Kerveros live είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο που προσφέρει στον συνδρομητή πλήρη εικόνα των σημάτων του συστήματος συναγερμού.

Εισερχόμενος στην εφαρμογή και χρησιμοποιώντας προσωπικά username & password, ο συνδρομητής αποκτά πρόσβαση στα απεσταλμένα σήματα του συστήματος του τα οποία μπορεί να επεξεργαστεί, να εξάγει ή να εκτυπώσει.

(Το Kerveros live ενημερώνεται κάθε 15 λεπτά και υποστηρίζεται από IOS και Android λογισμικά)

 

Kerveros B2B
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Το Kerveros Β2Β είναι ένα πρόγραμμα αντίστοιχο με το Kerveros live και διατίθεται για εταιρίες Security ή και για μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Έχει την δυνατότητα να δίνει όλα τα σήματα, όλων των πελατών καθώς και τα στοιχεία του κάθε πελάτη σε πραγματικό χρόνο.

Εγκαθίσταται σε περιβάλλον windows από ειδικευμένο προσωπικό της Τerracom, μιας δυναμικά ανερχόμενης εταιρείας με αντικείμενο την παροχή λύσεων πληροφορικής.

 

Τηλεφωνία B2B
πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ...

Η εταιρεία μας συμβαδίζοντας με την εξέλιξη της τεχνολογίας και επιδιώκοντας την συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της, χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα και ,φυσικά, αξιοποιεί την δύναμη του διαδικτύου. Έτσι, η διασύνδεση των τηλεφωνικών κέντρων γίνεται απλούστερα και γρηγορότερα.

Η Τηλεφωνία Β2Β διατίθεται και σε smart phones με iOS ή Αndroid λογισμικό.